Besök Delegering.nu

Av Site admin |
Delegering.nu

Vi håller på att flytta över det mesta från delegering.se till delegering nu. Så från och med idag kan man inte skapa konto här men det går lika bra och är fortfarande gratis att skapa konto på delegering.nu istället. 

Delegering.nu är byggd med Moodle som bättre motsvarar våra behov så vi uppdaterar inte denna sida längre. Delegering.se kommer dock finnas kvar och ha samma innehåll.

Vad är det då som är nytt med det nya systemet?

  • Möjlighet att få diplom!
  • Lättare kunna följa resultat och se över tid hur man utvecklas
  • Regelrätta prov med tydliga resultat
  • Enklare för sjuksköterskor att kunna följa arbetsgruppens framsteg
2024-06-01
annons:

Hans GustavssonHans Gustavsson är sjuksköterska med erfarenhet från arbetsplatser både inom såväl landsting som kommun. Han arbetade som undersköterska/vårdbiträde från 1991 fram tills sjuksköterskeutbildningen.

Sjuksköterskeexamen 1997 och har sedan dess haft nöjet att jobba på olika sjukhus (diverse avdelningar), på sjukhem, inom hemtjänsten och 1177. Delegering och undervisning i delegering har alltid funnits med som ett särskilt intresse. 2019 startade han delegering.se och resultatet ser ni här.

Förutom intresse i undervisning och sjukvård ägnar han sig ständigt åt husrenovering ("Det tar liksom aldrig slut..."), skogsbruk och både hunden Bagira och katten Timjan har en speciell plats i hans hjärta. 

Gift sedan 30 år med Carolina (nått rätt måste han ju göra tydligen) och är far till 4 barn (27, 21, 15 och 12 år gamla). Skogspromenader och karateträning fyller ut resten av tiden när han inte ägnar sig åt delegering.se.